Хепи Чартър Бизнес

Има много места, където можете да се срещнете с вашия екип, партньор или потенциален инвеститор. Лодките разчупват леда, мотивират и вдъхновяват. Предлагаме ви алтернатива за организация на вашето мероприятие без компромис в качеството. Разговорът на лодка е спонтанен и фокусът идва естествено. Няма ограничения под отношение на сезона, метеорологичните условия и избраният от вас ден. Ние сме гъвкави и се нуждаем единствено от информация, за да направим вашия ден специален. Използвайте формата за контакт по-долу, за да започнем организацията на вашата среща възможно най-бързо.

Компаниите са изправени пред все повече изисквания от партньори и клиенти. Изискванията към вашите работници непрестанно се увеличават и работа в екип е жизненоважна. Важните са и мероприятията, които сплотяват вашия екип. Хепи Чартър може да се похвали с достатъчно и опит и организацията на тийм билдинг мероприятия за не малък брой сериозни фирми. Ние също се занимаваме с бизнес и управляваме не малък брой хора и сме се постарали да предоставим премиум услуга на разумна цена. Няма рецепта за перфектен тийм билдинг, но всички организирани досега мероприятия са повече от успешни.

Годишните са повече от специални, особено когато компаниите и партньорствата са успешни. Годишнините не трябва да се пропускат, пренебрегват, а да се празнуват. В бизнеса има фактори върху, които не винаги отвъд вашето влияние като късмет, съдба и подходящ момент и успехите трябва да се ценят. Ние се занимаваме с бизнес и празнуваме годишнини, партньорства, Поканете вашите партньори, екип и отпразнувайте важното събитие със стил. 

Лодките са подходящо място да отпразнувате края на годината. Работата никога не свършва и вашия тийм се нуждае от пауза и рестарт повече отколкото си давате сметка. Ресторант, бар, нощен клуб? Парти на лодка ще очарова и ще се помни. Опитайте и се насладете.

Коя лодката бихте ни препоръчали?

Виктория е единствената лодка, която е наистина подходяща за бизнес мероприятия. Не изключваме и останалите лодки, но те са скоростни лодки без необходимото оборудване и удобство и ползваме единствено, в случайте, когато организираме мероприятие за вас на Голият остров или остров Кутово. 

Какъв е капацитетът на Виктория?

Максималният капацитет на лодката е 12 човека, но за да няма компромис в качеството според нас той е 8 човека. Просто казано, лодката разполага с маса, на която спокойно могат да седнат до 8 човека.

Ние сме голяма група?

Всичко зависи от сезона и метеорологичните условия. Организирали сме мероприятия за големи групи, но това е ставало винаги през лятото и Голият остров е бил основната дестинация. Група от 30 човека сме разделяли и ползвали всички наши лодки за райда до острова.
We had no problems with groups of 30 persons. We split the group in two and used all of our boats to take the attendees to the island. 

Какво може да се обърка?

При разходките и мероприятията с лодка времето винаги е било основен фактор. В случай, че времето се влоши, задуха, завали или захладнее, Виктория е единствената ни закрита и все сезонна лодка. Само на нея времето не е фактор и дъжд, вятър или студ са по-скоро адреналин и преживяване. Лодката разполага с автономна система за отопление, която не веднъж ни е спасявала.

Интернет достъп?

Силата на сигнала на всички мобилни оператори по всички наши маршрути в региона на Видин е отлична и не се влияе от метеорологичните условия. Няма да имате проблем да споделите вашата връзка използвайки Hot Spot-а на вашия телефон. 

Аудио система?

Инсталирали сме висококачествена аудио микро система с Bluetooth. Звукът е чист и силен, няма да имате никакви проблеми да озвучите презентация, видео или вашата музика.

Има ли достатъчно на брой контакти?

Да, можете безпроблемно да свържете вашите лаптопи.

Кафе, Чай?

Да, разбира се.

Кетъринг?

Работим с най-добрите ресторанти във Видин и можем да организираме всяко, подходящо меню за лодка. Хепи Чартър е премиум услуга. Постарали сме се да предоставим пакети Храна и Напитки, които да ви очароват. Разгледайте и споделете вашите желания. 

Фотография?

Да, работим с професионален фотограф. 

Декорация?

Да, разбира се. Ползвали сме декорация, както за цялата лодка, така и за аранжиране на масите и мероприятия на острова. Необходими са ни вашите бранд идентификатори, за да предложим решение или можем да ползваме ваши готови материали, ако разполагате с такива. Балони, гирлянди, табели, ленти, ще декорираме както пожелаете.

 

  • Изпратете запитване