Въпроси | Отговори

Лодки и турове

Да. Всички наши лодки са напълно оборудвани и опитът на нашите капитани е безспорен. Всяка лодка преминава щателна проверка за поддръжка веднъж седмично и рутинна проверка след всяко пътуване. Никога не сме имали проблеми с безопасността и нашата компания се грижи за вашата безопасността с изключително внимание.

Да, разбира се. Бъдете спокойни и отвъд застраховката. През последните 5 години, не сме имали нито един инцидент по време на плаване.

Всички наши лодки са специални. Най-общо вашият избор зависи от вида на тура, който ви интересува и големината на вашата група, тъй като всяка лодка разполага с различен клас оборудване и капацитет. 

Бензиновите лодки обикновено са по-бързи. "Crazy" е нашият шампион и може да развие скорост над 75 км / ч. Лодката е специално проектирана за високоскоростно плаване и повишава адреналина ви независимо от метеорологичните условия. Останалите лодки, с изключение на Виктория, която е напълно различен клас, също са изключително бързи и маневрени.

Просто се обадете на нас или на нашия капитан. Видин е малък град и няма местен, който не може да ви обясни как да стигнете до Телеграф капия.

При подобни ситуации ви молим да ни уведомите възможно най-рано. В случай, че закъснеете с повече от 20 минути резервираните от вас услуги ще бъдат анулирани според политиката ни за анулации.

Дестинации

Iron-Gate-Danube-river

Да, разбира се. В случай, че не харесате никой от предложените от нас маршрути или имате нещо друго предвид, не се колебайте да се свържете с нас и ни позволете да организираме пътуването както го искате. Отворени сме за предложения и нови маршрути и дестинации са добре дошли.

Да, разбира се. В случай, че сте харесали маршрут, но той не включва забележителността, която ви интересува, просто се свържете с нас. Не би трябвало да има проблем да я включим срещу заплащане в зависимост от допълнителното разстояние, което трябва да изминем.

Няма проблем. Цената за допълнителен мото час зависи от лодката, която сте избрали. Предлагаме и отстъпка за по-продължителни турове!

В случай, че лодката, с която сте наели не е резервирана за друго пътуване същия ден, няма проблем да удължите престоя си на плажа. Удължаването става срещу доплащане за съответната лодка, но е необходимо да ни уведомите не по-късно от 30 минути преди тръгване.

Храни и напитки

За да направим вашата разходка по приятна, създадохме традиционни менюта, съчетаващи качествен алкохол и специално подбрани храни.

Двата продукта съществено се различават. Нашите "Пакети" са комбинация от бутилка и подходящи храни, а в "Дегустации" ви предлагаме да опитате алкохолни напитки от една и съща категория. 

Всички наши пакети "Храни и напитки" са създадени от професионалисти. Няма проблем да създадем вашия точно както го искате.

Хепи Чартър предлага персонализирани пътувания и повечето услуги са с предварителна резервация. На борда разполагаме с лимитирана селекция от напитки и снаксове.

Ние сме гъвкави. Придържаме се към нашите опции за храна и напитки, но в случай, че не можем да покрием вашите нужди сме готови на компромис. Всички наши цени са разумни. Всички наши пакети от храни и напитки могат да се персонализират. 

Специални Събития

Предлагаме услуги, които са специално ориентирани към съответния празник или събитие. Тези услуги могат да включват, но не се ограничават до кетъринг. Специалните събития и празници са свързани с традициите и персонализирани според вашата възрастова група, размера на вашата група и вашите лични изисквания.

Има национални празници и световни празници, които особено харесваме и искаме да споделим с вас. Вярваме, че колкото по-често празнуваме, толкова по-добре. Планирайте добре и резервирайте възможно най-рано, но не по-късно от седмица или две преди празника. Ние предлагаме бутикови услуги и нашите разходки с лодка са наистина специални. Радваме се на голямо търсене, но имаме ограничен капацитет.

Нашите празнични цени и пакети са валидни единствено за съответния празничен ден или група от дни. Пакетите за специални събития обикновено са по-евтини извън сезона, но ние сме гъвкави и винаги намираме начин да ви дадем отстъпка, оценявайки доверието ви към нас. В случай, че попаднете на оферта, която е особено атрактивна, просто я резервирайте, тъй като нашите отстъпки са реални.

Нуждаем се от поне 2 работни дни за събития до 12 души. За по-големи групи, моля свържете се с нас по телефон или направете заявка чрез нашита форма за организация на специални събития.

Кетъринг, индивидуални менюта, аранжиране, декорация, музика. фойерверки са малка част от допълнителните услуги, които предлагаме. Възможностите за персонализация по време на летния сезон са неограничени.

Да, разбира се. Това е вашето парти и сме готови да го организираме както го искате. Свържете се с нас, за да започнем организацията. and let’s start the process.

Пакети

Нашите пакети са съобразени с нуждите на широка или определена група клиенти. Пакетите също могат да бъдат сезонни, месечни, седмични или дневни и обикновено съчетават повечето услуги, от които се нуждаете на разходка с лодка. Те са лесни за резервиране и по-евтини от услугите, които включват, в случай че решите да ги резервирате поотделно.

Пакетите са направени, за да ви дадат информация за това какво може да включва вашата разходка с лодка. Пакетите са създадени, за да ви спестят пари и време. В случай, че се нуждаете от услуги, които не са включение в пакет, който ви интересува просто се свържете с нас.

Нашите пакети следват събитийния календар на града, националните празници и сезона. Свържете се с нас, за да получите информация за всички действащи и изтекли пакети. 

Резервации

Преди да резервирате ви препоръчваме да се запознаете с всички услуги, които предлагаме ползвайки главното меню. В меню "Резервации" изберете пакет или маршрут и храна и напитки, който ви интересува и резервирайте. В случай, че имате въпроси просто се свържете с нас.

Повечето от нашите клиенти резервират поне седмица преди датата на тура. През летните месеци, главно заради плажните пакети, имаме резервации и за седмици напред. Така, че отговорът е лесен, изберете услуга или пакет от услуги и резервирайте възможно най-рано.

В случай, че размерът на вашата група се е променил или искате да направите друга промяна, е необходимо да се свържете с нас, не по-късно от 24 часа преди графика за пътуване. 

Можете да платите с кредитна или дебитна карта, банков превод или PayPal. Приемаме всички основни кредитни карти, включително VISA, Maestro и MasterCard. Ако сте собственик на AmEx и нямате свързан акаунт в PayPal, моля, свържете се с нас. Customer Support. Loyal customers are allowed to pay on spot and in some cases we can arrange it for you. 

Поне 30% от нашите клиенти са малки и средни компании и издаването на фактурата при нас е рутинна процедура. Можем да ви изпратим фактурата по имейл, Еконт или друга куриерска фирма, както и да я предадем лично на вас или на ваш представител, в случай, че не участвате в тура. 

В случай, че вината е наша ще получите обезщетение за желаната от вас сума. В случай, че нещо не е наред ви молим незабавно да ни позвъните или използвате някой от каналите за връзка в реално време достъпни чрез бутона за контакт в долния десен ъгъл на сайта. Contacts section

Всички наши пакети ви предоставят отстъпка от минимум 15% от индивидуалните цени на услугите, които включват. Всички услуги, които имат намаление са ясно обозначени. Нашите лоялни клиенти ползват до 30% отстъпка от всички цени. 

Да, разбира се. Има няколко компании във Видин и София, които често ползват услугите ни. Свържете се с нас за повече информация.

Обратна връзка

Може да дадете индивидуална оценка на всяка от предлаганите от нас услуги, както и да направите ревю на нашето обслужване в специално създадената за целта форма в меню 'Контакти'. 

Да, разбира се. Нашите Facebook, Instagram и Youtube канали са достъпни от мини менюто над логото в главното меню, както и от голяма част от страниците в сайта.

Да, имаме и бихме се радвали да оцените услугите ни в мрежата. Стараем се да привлечем повече чуждестранни туристи и положително ревю в TripAdvisor.com би ни помогнало много. 

Можете да подадете оплакване чрез специално създадената форма в меню Контакти. Contacts SectionДосега не сме имали оплаквания и бихме се радвали да чуем къде грешим.

Оплакването ви ще бъде обработено веднага и не по-късно от два работни дни след получаването му. 

Ние ценим мнението на нашите клиенти и вашите идеи са повече от добре дошли. Ние не сме „компания, която знае всичко“ и отчаяно искаме да чуем нашите клиенти. Помогнете ни да направим нашите разходки с лодка по-добри и имате право на всякакви бонуси и отстъпки.